BOOST-sessie: Ruimte innemen en Jezelf laten zien

Zien mensen jou zoals jij wílt dat ze jou zien? Met alles wat jij te brengen hebt? Zien zij welke kwaliteiten jij hebt toe te voegen in relaties, in werk, in jouw leven en het leven van anderen?

Of denk je wel eens: wat heb ik hier nou eigenlijk toegevoegd? Wat had het voor nut dat ik hierbij was?

Hoe moeilijk kan het zijn:

  • jezelf laten zien
  • jezelf zijn
  • ruimte innemen
  • díe versie van jezelf laten zien die jij graag wilt dat mensen zien.

Mogelijk herken je één van deze voorbeelden:

  1. Je hebt fantastische ideeën om een bepaald probleem op te lossen, maar je werkgever staat daar naar jouw idee niet voor open. Dus je houdt het bij je.
  2. Je hebt een avondje uit met vrienden of vriendinnen en na die avond denk je: wat weten ze nu eigenlijk over mij, wat heb ik nou eigenlijk gedeeld?
  3. Je wilt voor jezelf beginnen, maar je meet jezelf steeds met mensen die naar jouw idee een stap verder zijn en daarom start je maar niet.
  4. Er ligt een vraag op het werk die perfect past bij wat jij kunt en leuk vind, maar je wordt niet gevraagd voor deze taak (én je biedt jezelf niet aan).
  5. Je bent vaak gematigd of vaag in datgene wat je eigenlijk denkt en vind het moeilijk om een stellig standpunt te vertegenwoordigen (terwijl je dat wél hebt!).

Laat mij je helpen. Deze BOOST-sessie zorgt voor een directe BOOST en extra energie, waardoor jij weer zin hebt om door te pakken en jouw regie te vergroten. De sessie duurt 45-60 minuten en is online. Zie het als selfcare: je mag je oortjes inpluggen en je camera uit laten, zodat je volledig kunt focussen op wat jij fijn vindt.
Kun je niet? Kijk je hem gewoon op een ander moment terug!

Kleine stappen leiden tot grootse resultaten.

Wil jij jezelf meer laten zien? Jouw stem vaker laten horen? Er STAAN en er ZIJN, zodat je weer voelt dat je wat bij te dragen hebt?

Deze BOOST-sessie helpt jou in de eerste stappen naar het innemen van jouw plek. Je leert hoe je meer ruimte in kunt nemen, waardoor anderen niet om je heen kunnen. En dat begint bij jou.
Wees welkom!

Wil jij een BOOST op één van de eerdere thema’s? Stuur me een berichtje en ik bel je over hoe we dat vorm gaan geven!

Eerdere thema’s:
– Van “eigenlijk” naar ACTIE
– Patronen doorbreken
– Jouw gedrag wordt ALTIJD bepaald door je (werk)relatie

Je droombaan vinden

Boek je online BOOST-sessie

Wat: Online BOOST-sessie

Wanneer: REPLAY – net zo waardevol en je kunt hem lekker stil zetten als je dat wilt 🙂

Kosten: 22 Euro

Aanmelden: Koop hem hier en ontvang de link in je inbox.

Klik hier om de sessie te bestellen