CONNECT

Open up your heart

  • Vreugde: omdat je écht in contact bent met jezelf en vanuit dat diepe contact áltijd jouw antwoorden kunt vinden en weet welke keuzes je wilt maken.
  • Vrijheid: omdat de erkenning van jouw binnenwereld pijnpunten oplost en geluk vergroot.
  • Levensgeluk: omdat je helemaal kunt zijn wie jij bent. No more hiding!

Voor mij was het de missende sleutel: de échte connectie met mijn binnenwereld. Natuurlijk ben ik bezig geweest met angsten, met verlangens, met pijnen uit het verleden. Maar nooit heb ik de intensiteit ervaren zoals de afgelopen jaren. Vaak werd er aan de oppervlakte gewerkt en/ of liet ik alleen de oppervlakte toe.

Wellicht voel jij het ook. In onze wereld is het zó gemakkelijk om de connectie met ons hart te verliezen! Denk aan telefoon, televisie of alle kennis die er te vinden is op het internet over hoe je iets aan kunt pakken. En natuurlijk ook je eigen interne afleiders als “het valt allemaal wel mee” of “hup, schouders eronder en doorgaan”.

Voel je het verlangen? Herken je de wens om veel meer bij jezelf te kunnen komen of blijven? Om je niet te laten (af)leiden door adviezen, ideeën of meningen van anderen, maar om juist jouw op eigen waarheid te vertrouwen? Wil jij antwoorden uit jezelf kunnen halen? Wil je jouw connectie met je innerlijke waarheid optimaliseren?

Deze 4 weken zijn niet voor jou als je de verbinding dicht wilt houden. Het is niet voor jou als jij denkt dat jij volledig contact hebt en er niets nieuws te ontdekken valt. Het is niet voor jou als je spanning of uitdaging liever uit de weg gaat.

Het verlangen om te groeien mag groter zijn dan de wens om het comfortabel te houden.
Het écht naar binnen durven kijken, vraagt moed. Écht kunnen voelen wat er in je binnenwereld gebeurt, vraagt het verlangen om verder te kijken dan de oppervlakte.

CONNECT helpt je de ruimte vrij te maken om JOU te kunnen zijn.
In verbinding met elkaar leer je je verbinden aan jezelf. Je leert jezelf écht zien en je hart te openen.
Om met een open hart jouw wereld te creëren.

CONNECT

4 LIVE bijeenkomsten van 2 uur op mijn locatie in Geldrop
– de groep is gestart. Wil je op de hoogte zijn van nieuwe data? Vul hieronder je emailadres in.

Kleine groep van maximaal 8 deelnemers

Investering: 298 Euro, exclusief BTW.

Open je hart en meld je aan

Je bent zó welkom!

Reviews