Massage voor je hart

Gratis visualisatie / meditatie: Massage voor je Hart

De Massage voor je Hart is een korte meditatie/ visualisatie van ongeveer 4 minuten die je helpt om je te verbinden aan de je hart. Je leert contact maken en je leert waar je je aandacht op mag richten om de connectie met je hart te voelen. Ook leer je open te staan voor de boodschappen van je hart. Je zult merken dat hoe vaker je dit doet, hoe gemakkelijker je contact kunt maken.

Het kan zijn dat er ineens een beeld in je op komt, een liedje in je hoofd blijft hangen, je een bepaalde kleur ziet of tekst hoort. Of je wéét opeens iets heel zeker. Of soms denk je ineens aan iets of iemand. Of je voelt iets in je lichaam of in de ruimte. Wat minder vaak, maar zeker ook mogelijk, komt er een smaak of geur bij je binnen.

De fluisteringen van je hart kunnen heel helder zijn, maar veel vaker zijn ze heel subtiel. Hoe vaker jij je verbindt en ook serieus neemt wat je hart je toefluistert, hoe duidelijker het vaak wordt.

Intuïtie is iets heel normaals. Waar de meeste kinderen heel erg open staan voor de boodschappen van hun hart, raken we daar in de loop van ons leven vaak wat verder van verwijderd. De kunst is om opnieuw de verbinding te zoeken en weer contact te maken met datgene wat er altijd al is geweest.

Het helpt je bijvoorbeeld bij het maken van keuzes en het voelen wat goed voor je is. Ook zul je merken dat jouw creatie-kracht en creativiteit weer op gang komen.

Je kunt deze meditatie zo vaak doen als je zelf wilt en met verschillende vragen of thema’s de meditatie in gaan.

Volg je hart en laat de levensenergie stromen!

Veel plezier.