The Heart- Sessions

Let your heart speak and the world will be bright

Je hart volgen. Luisteren naar wat je hart zegt. Het klinkt zo logisch.

Toch blijkt het vaak een uitdaging. Laten we ons verleiden om ons hart even aan de kant te zetten. Denk aan de volgende voorbeelden:

  • Je vindt het moeilijk om je grens aan te geven in je gezin van herkomst.
  • Je zegt “ja” tegen klanten of opdrachten van wie je helemaal niet zo enthousiast wordt.
  • Self-care staat hoog op je lijstje, want je gaat lekker naar de sauna of zorgt voor gezonde maaltijden. Maar als het écht gaat om wat je hart nodig heeft, dan ben je wat minder assertief.
  • Je hebt fantastische nieuwe ideeën voor je bedrijf, maar voordat ze tot uitvoering komen heb je ze zelf al onderuit gehaald.
  • Je gaat naar een afgesproken etentje met vrienden, terwijl je eigenlijk helemaal geen zin hebt.
  • Je onderbuik geeft je duidelijk richting aan. Het lukt je echter nog niet om daar naar te handelen.
  • Je voelt dat je bepaalde keuzes mag maken, in je werk en/of in je leven in het algemeen. Je twijfelt alleen of je gevoel wel juist is en laat het daarom nog even links liggen.

Ik geloof dat de wereld mooier wordt als wij allemaal dichter bij ons hart komen. Als we naar onze intuïtie durven te luisteren. Als we de creaties in ons hoofd, onze ideeën gaan opvolgen.

In deze heart-sessions leer je je open te stellen en te luisteren naar wat je hart aangeeft. Om vervolgens jouw hart serieus te nemen en in liefde te handelen.
We besteden aandacht aan thema’s als ons gezin van herkomst, ons werk, onszelf en (liefdes)relaties en dat alles verbonden aan het volgen van ons hart.

Dit is voor jou als je een vervolgstap wilt maken in het volgen van je hart. Dit is voor jou als jij nieuwsgierig bent en geprikkeld raakt om de reis aan te gaan naar een nieuwe of diepere laag. Dit is voor jou als jij je meer verbonden wilt voelen met jouw hart.

Je mag je laten zien, uitreiken en ontvangen. Je mag delen en je mag je laten dragen. Mijn hart zit hierin, om jou te helpen een volgende laag op te zoeken. Je bent super welkom.

The Heart- Sessions

6 Weken lang video’s, oefeningen, visualisaties, meditaties en nog veel meer waarbij een thema rondom het volgen van je hart centraal staat.

1-op-1 Support en ondersteuning, coaching en begeleiding van mij tijdens het traject via Voxer.

Investering: 468 Euro, exclusief BTW. Inclusief 6 weken 1-op-1 begeleiding via Voxer.
Kies je voor de Do It Yourself-versie, dan betaal je 129 Euro, exclusief BTW.

Volg je hart en meld je aan

Laat je meer zien. Je bent hier om te shinen vanuit jouw hart.