Loading color scheme

Individuele Coaching

- Voor iedereen die slagen wil maken en meer werkplezier wil ervaren -


Ben jij klaar om in actie te komen en regie te nemen over jouw werkplezier?

Wat jouw werkinhoud ook is, je brengt altijd jezelf mee als persoon. Werkplezier zit hem voor een groot deel in hoe jij jouw kwaliteiten en waarden benut, hoe jij kijkt naar jouw werk en hoe jij omgaat met de zaken die voor jou relevant zijn.

Ik geloof dat je jouw werkplezier voor een heel groot gedeelte in de hand hebt. Door de juiste aandacht te geven aan de zaken die het plezier vergroten én de juiste aandacht te geven aan die zaken die je plezier op dit moment belemmeren, kun je in korte tijd je persoonlijke effectiviteit vergroten. Dit zal een direct uitwerking hebben op jouw werkplezier.

Dit individuele programma geeft je de mogelijkheid om snelle en grote stappen te zetten. Het programma is volledig afgestemd op jou als individu en is zeer persoonlijk. We duiken samen de diepte in, zodat je maximaal rendement kunt halen uit jouw traject. Over het algemeen haal je in 6 gesprekken verdeeld over ongeveer 3 á 4 maanden het meeste rendement uit dit traject.

De juiste persoon en de juiste gezamenlijke energie is wat mij betreft erg belangrijk in het contact om vooruit te kunnen en de juiste aandacht te kunnen geven aan jouw doelen. Ik gun jou dan ook de juiste persoon. Wil jij weten of wij een goede match zijn? Plan dan een gratis telefonisch (video)gesprek in!

Neem contact met me op